11 august 2015

ana cea cu nume simplu

te iubesc asa cum ana de la 25 de ani nu o sa mai iubeasca pe nimeni. te iubesc pentru ca ana de la 25 de ani isi doreste ca ana de la 65 de ani sa te iubeasca la fel de mult. te iubesc in fiecare zi pentru ca vreau sa stii ca esti cel mai important barbat din viata mea. te iubesc pentru diminetile impreuna, cand imi saruti talpile si pentru serile in care adorm langa tine. pentru ca stau asa confortabil in scaunul din dreapta in drum spre vama, de parca acolo a fost locul meu dintotdeauna.

pentru momentele alea in care nu tin ritmul si razi de mine. pentru ca ti-ai adus periuta de dinti langa periuta mea si atunci mi-au transpirat palmele de emotie. pentru ca sunt indragostita nebuneste de penisul si bratele tale, pentru ca vreau sa invat cu tine tot si pentru starile alea noi si intense pe care le simt cand suntem impreuna. pentru ca asta e cea mai frumoasa vara si cea mai frumoasa viata...asta in care esti tu. pentru ca petrecerea la care te-am cunoscut a fost cea mai buna alegere facuta vreodata. 

te iubesc atat de mult si sincer, exact asa cum am crezut ca o sa iubesc intotdeauna, atunci cand o sa ma indragostesc. te iubesc ca in cartile mele de beletristica sud-americana: adanc si nebun! te iubesc pentru ca e altfel...este ca sa stii cat de mult insemni pentru mine si ce as face pentru noi. in fiecare zi! te iubesc pentru shot-urile de kamikaze si paharele de cuba libre, pentru fiecare rasarit pe plaja si fiecare omleta de sambata dimineta. pentru nesiguranta aia de la 25 de ani, imprevizibila, care ne caracterizeaza relatia. pentru ca e greu sa cunosti oameni misto si pe tine nu te-as rataci niciodata.

pentru ca-mi place sa te respir si pentru ca parfumul ala e facut pentru tine si dragoste. pentru momentele in care imi acoperi gura si alea in care imi bagi degetele in nas. pentru maniile si crizele noastre perfecte. pentru tot timpul asta scurt care a trecut, pentru noptile in care visez urat si diminetile in care iti vad spatele. pentru ca sunt asa ca sa fiu pentru tine, pentru ca asta e tot ce am crezut ca poate fi mai nebun vreodata. daca as vrea sa iubesc mai mult, l-as iubi pe andrei de la vama veche. pentru ca avem fluturasi si ne amorteste capul si pentru furnicaturile din dinti. pentru ca e a noastra si nu e la fel. pentru rujul de sex oral si serile cu superman, pentru zilele alea in care o sa fiu plictisitoare si tu o sa ma saruti pe frunte la fel de apasat. pentru jughineala de pe sezlong si smotoceala de duminica dupa-amiaza. pentru primele weekend-uri cu ploaie si primele zile de vara. pentru biletele de avion pe care nu le-am luat inca si experientele pe care sigur o sa le traim impreuna, pentru ca vreau sa fiu acolo mereu.

pentru ca in unele zile uitam toate astea, dar as vrea sa ne amintim din cand in cand cat de extraordinari suntem impreuna. :)
nimeni nu s-ar potrivi mai bine...