22 august 2016

voulez-vous?

alice e o tipa de-o frumusete candida. uneori e de-a dreptul naiva, dar asta se intampla mai ales dupa 2-3 pahare de cuba libre. dupa birou avea o intalnire cu un tip pe care il cunoscuse la o nunta. isi luase rochia neagra mulata si pantofii cu toc inalt. succes asigurat in multe alte seri similare.

la ora 6 era in fata cladirii la o ultima tigara cu cativa colegi. cand bmw-ul decapotabil a oprit in fata si a auzit telefonul in geanta, spera sa nu fie el. cu zece minute in urma se plangea de singuratatea la 26 ani si despre cat de greu e sa gasesti un tip cu intentii serioase in ziua de azi. a reusit sa se strecoare la masina fara sa fie observata. catalin era un dandy atat in tinuta, cat si in limbaj sau comportament. a cotit la dreapta si parea ca stie destinatia spre care se indreptau. alice intreaba sfioasa:

- mergem spre entourage?
- nu, nu. mergem la un bar nou, al unui prieten. e party-ul de lansare.

i s-a parut ciudat ca nu a intrebat-o ce parere are despre acest plan, dar in acelasi timp aprecia un barbat cu initiativa. seara a inceput cu o conversatie placuta despre realizari profesionale si pasiunea comuna pentru plimbarile cu bicicleta. nu si-a dat seama cand trecuse de miezul noptii si nici cand s-au terminat paharele cu vin. a inceput sa se preocupe ca maine la ora 9 se va duce mahmura la intalnirea cu clientul din pipera. catalin ii intrerupe sirul gandurilor:

- zic sa continuam noaptea la nuba!

a reusit cu greu sa il convinga sa incheie seara cu un ultim pahar de vin si au plecat spre masina. nici acum nu stie ce a fost in mintea ei de s-a urcat din proprie initiativa la volanul bmw-ului si l-a intrebat unde sta. el s-a conformat ca un copil si s-a asezat in dreapta, in timp ce fredona versurile unei melodii - "are you the brutal heart that i've been looking for". cand a ajuns in fata unei vile din dorobanti s-a bucurat ca locuia aproape si nu a trecut pe langa vreo masina de politie. astazi nu ar mai sti sa ajunga pe strada lui, dar isi aduce aminte totusi ca era o casa mare, cu un gazon ingrijit si flori rosii. avea o bicicleta in curte si a ras zgmotos cand catalin i-a spus ca vrea sa o vada mergand pe ea. si-a scos pantofii cu toc, si-a ridicat poalele rochiei si a incercat zece minute sa plece de pe loc. cadea, catalin o ridica, ea se incapatana sa mai incerce si tot asa.

cand au decis sa intre in casa, primul lucru pe care l-a observat a fost pianul din living si semineul. in timp ce ea inca admira mobila si draperiile, el a venit cu doua pahare de vin. alice s-a dus la baie sa vomite ca sa mai poata bea. cand s-a intors catalin canta la pian. s-a intins pe canapea, el a inceput sa ii maseze picioarele si apoi sa i le dezmierde cu pofta. cateva minute bune a facut doar asta. alice nu era in stare sa preia initiativa, dar spera ca va continua cu alte jocuri sexuale precise. cand si-a dat seama ca nu avea de gand nici macar sa o sarute, a comandat un taxi si a plecat. catalin a ramas in mijlocul camerei, uitandu-se la ea. nu a insistat sa ramana pana dimineata.

in masina alice rememora finalul unei alte intalniri esuate si s-a trezit intrebandu-l cu voce tare pe sofer:

- cine sa ii mai inteleaga pe barbatii din ziua de azi?

acesta a tresarit si s-a uitat in oglinda retrovizoare. a oftat, parca incercand sa gaseasca raspunsul tuturor problemelor lumii si a raspuns raspicat:

- lasati, domnisoara, ca nici femeile nu e oameni!

Imaginea de aici