13 februarie 2016

anti-valentin

stau aplecat deasupra ei si ma intreb daca era asa frumoasa si cand ne-am cunoscut. doamne, nu mi-a placut deloc de ea la inceput! era exuberanta, gesticula mult si avea parul tuns mai scurt intr-o parte. groaznica tunsoare pentru o femeie, mi-am spus atunci.

parul care acum i se ascunde cumva printre culorile turbate ale pernelor ei preferate de la ikea. alea dupa care m-a tarat intr-o duminica sa le cumparam, in loc sa stau in casa sa ma uit la moto gp. pe atunci inca incercam sa ma conving ca mi-e indiferenta. ca era una dintre ele. una care aparuse din senin dupa multe altele. ce prost eram…

stau aplecat deasupra ei si ma uit cum rade. oare si atunci avea zambetul asta pe care imi vine sa i-l acopar cu un sarut d-ala apasat de care nu ii place ei? intoarce mereu capul intr-o parte si face pe suparata. ii vine sa pufneasca in ras, dar ma prefac ca nu observ si incerc sa o impac. uneori o iau pe sus si mergem direct in dormitor. asta este unul dintre momentele cand nu mai opune rezistenta. ce femeie! 

stau aplecat deasupra ei si ma uit la sanii care se misca sus-jos in ritmul respiratiei sacadate. uneori parca ii simt si pe ei oftand. oare si sanii altora erau asa si nu i-am observat? mi se par perfecti. nici mici, nici mari. nu as putea sa ii compar cu vreun fruct. uneori parca au gust de cocos. asta cand isi da pe tot corpul cu unt de cocos, apoi vine uleioasa si se impinge cu fundul in mine. altul ar da-o incolo de femeie, ce iti trebuie sa te ungi ca un pui la cuptor? eu ca prostul nu ii zic nimic. ajungem invariabil tot in dormitor. 

stau aplecat deasupra ei si o ascult povestind a zecea oara despre cat de mult ii place cover-ul de la wonderwall. incepe sa il fredoneze usor. din nou imi vine sa o sarut apasat ca sa o fac sa taca. de data asta o musc de buza de jos si simt gust de sange. ma impinge cat poate de tare si ma face prost. e asa haioasa cand e nervoasa si incearca sa injure, incat incep sa rad in hohote. se ridica de pe canapea si se duce la baie suparata. o gasesc stand pe capacul de la wc. si-a dat cu crema de galbenele pe buza. ii simt deja gustul cand ajungem in dormitor. din sufragerie se aude hooverphonic – mad about you. se ridica in varful patului si exclama cat de mult ii place melodia asta. ce femeie nebuna!

stau aplecat deasupra ei si intorc capul sa ma uit cu coada ochiului la coapsele ascunse in colantii aia colorati. stiu sigur ca asta e partea corpului ei care mi-a placut de la inceput. avea o fusta mulata si am facut o remarca cu tenta sexuala. mi-a spus ca sunt obsedat si ca nu ar face niciodata asta cu mine. nici in vise. acum cand ii aduc aminte, zambeste rusinata si ma saruta ea apasat. nu are sens sa ma prefac ca nu imi place. ca un obsedat ce sunt, nu mai ajungem pana la dormitor. ce bine ii miroase pielea a sex…

stau aplecat deasupra ei si ma intreb de ce nu i-am spus pana acum ca o iubesc. nici ea nu mi-a spus vreodata. e a naibii si se abtine ca sa nu fie prima. stiu sigur ca asta asteapta, dar e totusi prea devreme. si-a lasat intai periuta de dinti la mine. am tacut. apoi am gasit pe balcon un sutien si o bluza de voal, agatate pe uscatorul de rufe. le-am pus in dulap si am tacut. acum are doua sertare pline de sutiene si costume d-alea de dantela pe care le poarta pe dedesubt cand iesim. stie ca toata seara numai la asta ma gandesc si o face intentionat. e a naibii si ii place sa ma chinuie. si eu sa ii spun ca prostu' primul ca o iubesc?!

sta aplecata deasupra mea si ochii ei mari se fac dintr-o data mici cand zambeste. are un umar gol si un tricou pe care il poarta din liceu. cu niste masinute care fac sex. stie ca imi place sa o vad imbracata doar in el prin casa si imi face in ciuda. se ridica brusc ca sa dea muzica mai tare. m-a innebunit cu cocorosie. pufnesc nervos ca eu tocmai o sarutam si ea...ce femeie!
se intoarce spre mine si striga ca sa acopere muzica:

- hai nu mai face pe suparatu', stiu ca ma iubesti! 

arunca pernele ei turbate peste mine si ii simt corpul ca apasa peste al meu. tac. 

ce femeie!