12 mai 2015

o data pe saptamana

stii, de fapt e genul ala de relatie in care il cunosti pe celalalt complet. si nici nu iti mai doresti sa descoperi ceva nou la el. pentru ca oricum e ceva ce sigur nu iti mai place. nu stiu, chiar nu stiu cum sa iti explic…nu imi mai spune demult ca ma iubeste sau ca ii e dor. imi place cuvantul asta tare mult…dor, dar nu l-am mai auzit de cativa ani…sau simtit. nu ne e dor de noi.


stau aici, goala in bratele tale si mi-e dor de tine numai la gandul ca o sa se faca dimineata si o sa plec. la gandul ca maine seara o sa stau in patul lui, o sa inchid lumina si o sa ne intoarcem unul cu spatele la celalalt, rostind un noapte buna sec. trist, nu? o sa uit din nou sa ii aduc paharul de apa pe noptiera. o fac intentionat ca sa il enervez. sa se ridice singur din lancezeala-i tipica. of, nu ma mai lasa sa iti povestesc prostiile astea, mai bine arata-mi inca o data unde ai descoperit carul mare pe bratul meu.  
au trecut cateva luni de cand nu ma mai simt vinovata ca vin la tine. plec o data pe saptamana de acasa sa ma inchid in camera asta mica, care miroase a apa de colonie. dar plec sa traiesc.  

parca esti un englezoi batran care sta in halat toata ziua si fumeaza trabuc, in timp ce admira vechiturile astea stranse de-a lungul unei vieti zbuciumate de iubiri pasagere. de femei care i-au trecut prin pat. de grase carora le-a framantat carnea, de gazele dezmierdate ca pe un trofeu, de femei maritate care pupau icoanele la plecare sa le fie iertate pacatele, de urate care se transformau sub sarutarile astea nenorocite.

cum de ce zic asa? pentru ca de multe ori te urasc. simt ca o faci special ca sa ma atragi in capcana. ma faci sa ma simt frumoasa pentru ca stii ca el nu o mai face. asta caut cand intru pe usa aia si tu ai invatat bine lectia. stii sa arunci dresurile de pe mine mai repede decat zic eu buna. 
tot eu imi fac rau singura? mai bine mai arata-mi o data carul mare.

oare cand a trecut timpul atat de repede? era 10 seara cand am venit si acum e 4. nu am somn si nici nu vreau sa sune ceasul peste cateva ore. imi iau liber, vreau sa stam iar impreuna in pat pana la amiaza. sa mancam biscuiti si sa bem cafea din cana cu pisici. 

stiu ca nu pot sa iti cer mai mult, dar uneori e al naibii de greu. mai ales atunci cand suna ceasul ala. ia-l de pe noptiera, te rog. pune-l pe partea ta, pentru ca eu maine imi iau liber. imi iau liber de la el si de la lipsa aia cumplita de dor. 

unde era carul mare?

Imaginea de aici