17 iunie 2015

cel mai iubit

"pentru cel mai iubit dintre pamanteni…
imi imaginez ce surprins esti ca ai gasit biletul asta pe perna. pentru ca nu ma pricep deloc la scris pentru ca sunt foarte obosita, m-am chinuit mai bine de o ora azi-noapte sa compun cateva propozitii coerente. mi-am dat seama din nou ca m-ai ales pentru frumusetea fizica, nu pentru talentul meu de povestitoare sau spiritul creativ. :) ma uit cum dormi si deja ma intristez la gandul ca maine dimineata cand o sa te trezesti, nu o sa mai fiu langa tine. plecarea asta ma doare la fel ca si pe tine, vreau doar sa intelegi ca nu am avut de ales. 

ma incurajez singura, repetand intruna ca sase luni trec repede (pana atunci o sa infloreasca si liliacul de la dormitor) si o sa ma intorc curand in casa asta care imi este atat de draga. aici este omul bun care ma iubeste, pe care abia astept sa il regasesc. de patru ani, tu esti dimineata mea de craciun, indiferent cate anotimpuri trec peste noi. 

o sa inchei aici, ipostaza asta de drama queen nu ma prinde foarte bine. sa fii cuminte, iepure drag! tanti dumitrescu de la doi e cu ochii pe tine, ai grija ce femei aduci in casa…sa nu ma faci de ras! :):)
cu drag,
veve"

mihai gasise biletul asta mototolit intr-o carte, in timp ce facea patul pentru ei. pentru el si pentru alin, omul bun caruia ea ii scrisese biletul. dar care de mai bine de un an il iubea si pe el.

l-a cunoscut pe terasa la Control, era intr-un grup de prieteni comuni si l-a placut din prima. purta cu nonsalanta niste sosete lungi oribile, pantaloni scurti si conversi. bea bere la draft si fuma kent click scurt. spre dimineata, ametiti de aburii alcoolului, s-au sarutat cand au ramas singuri la baie. stia despre el ca avea o relatie cu o tipa de multi ani, dar ca ea pleca des cu serviciul din tara. cam asa a inceput si pseudo-povestea lor de dragoste. alin il iubeste si el stie asta. de fiecare data cand ea pleaca de acasa, se muta in dormitorul unde creste liliacul la geam. si petrec impreuna inceputuri de saptamana inchisi in casa, uitandu-se la filmele lui tim burton (preferatele lui mihai) sau ascultand cage the elephant (preferatii lui alin). noptile se incheie de cele mai multe ori in Control, dupa cateva drafturi de bere.

a luat biletul si l-a ascuns intre foile cartii unde il gasise, “haruki murakami – barbati fara femei”. ce coincidenta frumoasa! cand alin a iesit de la dus si s-a trantit langa el in pat, a zambit la gandul ca sase luni o sa fie doar al lui. totul era atat de familiar si atat de nou in acelasi timp. s-a intins spre laptop sa apese play si a tras un fum din tigara lui. amandoi stiau ceea ce sunt si ceea nu nu vor fi niciodata.
“You sigh, look away
I can see it clear as day
Close your eyes, so afraid
hide behind that baby face.”

Poza de aici